Home World Forum
Stars! AutoHost web forums

Jump to Stars! AutoHost


 
 
Home » Stars! 2.6/7 » Questions about Stars! AutoHost » Bad Request
Bad Request Wed, 14 September 2011 17:26 Go to next message
realitybend is currently offline realitybend

 
Crewman 1st Class

Messages: 21
Registered: August 2011
Location: OR, United States
Every time I try to post something on this forum; send a pm, etc, my browser redirects me to a Bad Request: 400 error page (even though the action was successfully completed). Is this just me?


All Your Stars Are Belong To Us!

Report message to a moderator

Re: Bad Request Wed, 14 September 2011 17:49 Go to previous messageGo to next message
Void is currently offline Void

 
Ensign

Messages: 369
Registered: January 2011
Location: California, GMT -7
realitybend wrote on Wed, 14 September 2011 14:26

Every time I try to post something on this forum; send a pm, etc, my browser redirects me to a Bad Request: 400 error page (even though the action was successfully completed). Is this just me?

I can't quite answer that question. I can say it doesn't happen to me, though. The site works fine.

Cheers,
Void

Report message to a moderator

Re: Bad Request Wed, 14 September 2011 20:46 Go to previous messageGo to next message
slimdrag00n is currently offline slimdrag00n

 
Lieutenant
Helped track down one or more Stars bugs

Messages: 630
Registered: January 2009
Location: new york -5

Which browser are you using?
Mozilla works fine for me.



......
Ranked games: 8-1
Recently won the game Knife Fight.
Looking for a practice duel.
.......

Report message to a moderator

Re: Bad Request Wed, 14 September 2011 21:06 Go to previous messageGo to next message
m.a@stars is currently offline m.a@stars

 
Commander

Messages: 2765
Registered: October 2004
Location: Third star to the left
realitybend wrote on Wed, 14 September 2011 23:26

Every time I try to post something on this forum; send a pm, etc, my browser redirects me to a Bad Request: 400 error page (even though the action was successfully completed). Is this just me?

Please detail Browser, Operating System, and security settings such as Cookies enabled or not, so we can have a slight idea of what might be happening. Sherlock

Based on similar problems with similar software as these Forums use, I'd guess it could be something related to the URL strings not being accurately passed along. Unusual, but possible. Confused



So many Stars, so few Missiles!

In space no one can hear you scheme! Deal

Report message to a moderator

Re: Bad Request Thu, 15 September 2011 10:28 Go to previous messageGo to next message
realitybend is currently offline realitybend

 
Crewman 1st Class

Messages: 21
Registered: August 2011
Location: OR, United States
I'm using Firefox 6.0.2. I'm set to allow cookies, and I'm running Windows 7.

Up until about a year ago I was a professional web designer and webmaster (I still volunteer for several non-profits) and I'm currently an admin of a forum, so I pretty well know the major things that could be causing this, and I've checked everything I can think of at the moment on my side. Of course, let me know if you have any ideas as to what it might be.

I am surprised that I'm the only one that's ever experienced this... Maybe I'm not...



All Your Stars Are Belong To Us!

Report message to a moderator

Re: Bad Request Thu, 15 September 2011 10:29 Go to previous messageGo to next message
realitybend is currently offline realitybend

 
Crewman 1st Class

Messages: 21
Registered: August 2011
Location: OR, United States
FYI:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.16 (Debian) Server at sarge.cathey.us Port 80



All Your Stars Are Belong To Us!

Report message to a moderator

Re: Bad Request Thu, 15 September 2011 14:05 Go to previous messageGo to next message
m.a@stars is currently offline m.a@stars

 
Commander

Messages: 2765
Registered: October 2004
Location: Third star to the left
realitybend wrote on Thu, 15 September 2011 16:28

I'm using Firefox 6.0.2. I'm set to allow cookies, and I'm running Windows 7.

Hmmm, these are more modern versions of FF and Win than I'm using. Rolling Eyes

You should perhaps check FF or Win support. Work at computer

Also, does it happen with all the URLs you try? Or just with some? If so, which ones? Sherlock



So many Stars, so few Missiles!

In space no one can hear you scheme! Deal

Report message to a moderator

Re: Bad Request Thu, 15 September 2011 14:12 Go to previous messageGo to next message
realitybend is currently offline realitybend

 
Crewman 1st Class

Messages: 21
Registered: August 2011
Location: OR, United States
This happens after every time I post a reply in the forum, start a new thread, or send a PM. The action completes successfully; just the redirect afterwards gives me that error message.

So there's really no harm done; it's just annoying.



All Your Stars Are Belong To Us!

Report message to a moderator

Re: Bad Request Thu, 15 September 2011 14:47 Go to previous messageGo to next message
slimdrag00n is currently offline slimdrag00n

 
Lieutenant
Helped track down one or more Stars bugs

Messages: 630
Registered: January 2009
Location: new york -5

Maybe you are using a firefox add on that's messing something up.

Unfortunately that is the only theory I could come up with.



......
Ranked games: 8-1
Recently won the game Knife Fight.
Looking for a practice duel.
.......

Report message to a moderator

Re: Bad Request Thu, 15 September 2011 15:20 Go to previous messageGo to next message
Ron is currently offline Ron

 
Commander
Forum Administrator
Stars! AutoHost Administrator

Messages: 1230
Registered: October 2002
Location: Collegedale, TN
I'd guess its an addon that you've installed in Firefox, or that you're infected with some malware.


Ron Miller
Stars! AutoHost

Report message to a moderator

Re: Bad Request Mon, 26 September 2011 13:28 Go to previous messageGo to next message
Eagle of Fire

 
Lt. Commander

Messages: 809
Registered: December 2008
Location: GMT -5
I'm not sure this will help ya but I saw it pop up with new versions of FF on another board so I'll post it here in case it does help you:
Quote:

It's a known "bug" that actually came with Firefox 4.
It's basically that the browser keeps feeding you the cached page rather then to get the actual page.

In order to "fix" this you need to disable http caching.

Go To about:config
(type it where you type in web addresses)

Then search for:
network.http.use-cache

And set it to False.
Now press (ctrl+)F5 or restart your browser and FireFox should be showing you pages AS THEY ARE.
(and not anymore as they were)



STARS! Wiki
STARS! Wiki Fran├žais
I am on a hot streak... Literally.

Report message to a moderator

Re: Bad Request Mon, 26 September 2011 14:13 Go to previous message
realitybend is currently offline realitybend

 
Crewman 1st Class

Messages: 21
Registered: August 2011
Location: OR, United States
Hmm... interesting fix, but http caching is very useful and I don't think I'll be disabling that any time soon.

Thanks for the explanation, though.

You know, caching can be turned off through the .htaccess file for individual pages - that would be the proper solution from a design point of view, I would think.



All Your Stars Are Belong To Us!

Report message to a moderator

Previous Topic: Time zones
Next Topic: Game stories sub-forum
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 27 02:25:04 EDT 2023